Biblioteca Regional Eldorado
Normal view MARC view ISBD view

Conferencia mundial de la ingenierìa y la alimentación :

Edition statement:1a.ed. Published by : Consejo profesional de Ingeniería, (Buenos Aires, República Argentina : ) Physical details: 313p. : 28 cm.
Subject(s): Aspectos Económicos de la Agricultura | ALIMENTOS | INNOVACIONES TECNOLOGICAS | CARRNE DE CERDO | PRODUCCIÓN ICTÍCOLA | CARNES ROJAS | ALIMENTOS DE ORIGEN VEGETAL | PRODUCCIÓN | COMERCIO INTERNACIONAL | AGRICULTURA SUSTENTABLE | CERTIFICACION DE CALIDAD | MANEJO DE SUELOS | PRODUCTOS FITOSANITARIOS | MEDIO AMBIENTE | LEY DE PATENTES | LEGISLACION NACIONAL (ARGENTINA) | AGROQUÍMICOS | POLITICAS PESQUERAS | SEGURIDAD ALIMENTARIA
Year: 1995
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
LIBRO LIBRO Biblioteca Regional Eldorado
Biblioteca Regional Eldorado
Biblioteca Regional Eldorado
Biblioteca Regional Eldorado
(063)338.439.01 C748 (Browse shelf) 1 Available 54450
Total holds: 0

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha