Biblioteca Regional Eldorado
Normal view MARC view ISBD view

El arroz en la nutrición humana

Series: FAO: Alimentación y nutrición, 26 Edition statement:1a. ed. Published by : FAO.; (Roma.:) Physical details: 176 p. il,.(graf) 21 cm. ISBN:92-5-303149-2.
Subject(s): Alimentos | BIOTECNOLOGIA DEL ARROZ | PRODUCTOS ELABORADOS DE ARROZ. | VALOR NUTRITIVO DEL ARROZ. | CLASIFICACION DEL ARROZ. | CONSUMO DE ARROZ. | EXPLOTACIONES ARROCERAS | PRODUCCION DE ARROZ. | NUTRICION HUMANA. | ARROZ.
Year: 1994
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libro de sala Libro de sala Biblioteca Regional Eldorado
Biblioteca Regional Eldorado
Biblioteca Regional Eldorado
Biblioteca Regional Eldorado
641.1:633.18 J94 (Browse shelf) 1 Available 33159
Total holds: 0

Contiene:
Bibliografía
Cuadros
Figuras

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha